За нас

 

„Всички възрастни хора са били най-напред деца.“

Антоан дьо Сент-Екзюпери

 

 

 

Ние знаем какво искат децата.

 

Кои сме ние?

 

 

Повече от четвърт век дълъг и отговорен път на търговия с детски играчки! Това сме ние, моето семейство. От ранната ми  детска възраст и  до днес, тези вълшебства са неизменна част от живота ми. Играчката! Какво може да бъде по-интересно и смислено за едно дете от нея? Тя е радост, знание и творчество. За моето семейство играчката не е просто предмет, тя преди всичко е емоция. Тя е онази  магическа пръчка, която може да трие сълзи и да създава неподправени усмивки. Тя е онзи вълшебен прашец, който прави живота приказен.

 

Убедени сме, че играчката е и средство,  чрез което децата опознават света и формират личността си. Тя е трамплин за детската мечта. Много мило е да чуеш от клиент, че в детските си години  е прекрачвал прага на нашите магазини с родителите си  с тайната надежда, че отново ще има нова играчка, купена от нас.  Да, тези клиенти са били деца, когато сме стартирали дейността си.  Днес упражняват професии, за които са мечтаели от малки и са ги упражнявали първо с нашите играчки.

 

Несъмнено играчката, подбрана по правилния начин, е неизменно богатство. Не приемайте, както мнозина, думата „играчка“ за синоним на дрънкулки и забавление. Тя е специален предмет, който има огромна сила. Сила, която носи в себе си  своята педагогическа, естетическа, морална, индустриална, икономическа, културна, социална и психологическа стойност. Но и онази сила, която носи на  детето радост и мотив за игра.

 

Осъзнавайки истинската стойност на играчките, "Българско юначе" ЕООД подбира внимателно своите продукти, като се стреми да гарантира конкурентно съотношение между цена и качество. 

 

И всъщност кои сме ние?

 

Ние сме тези, които са решили да посветят усилията си, така че да са в помощ на всеки, решил чрез играчка да зарадва едно дете.

Но помнете! Децата не се радват само на играчките и не винаги са щастливи само с тях. Не забравяйте! Силата на родителската любов не може да бъде измерена и тя е като никоя друга. Затова, заедно с играчките, децата имат нужда от обич и топлина, която Вие ще им дадете.

 

 

Каква е нашата мисия? 

 

Мисията на "Българско юначе" ЕООД е да радва децата и да бъде в услуга на родителите им. 

 

Каква е нашата визия? 

 

Визията ни е да се превърнем в най-предпочитания от всеки възрастен сайт за покупка на детски играчки.

 

Какви са нашите ценности? 

 

Нашите ценности ни помагат да извършваме успешно мисията си и да се стремим да постигнем визията си: 

 

  • коректност - "Българско юначе" ЕООД държи на коректните отношения.

 

  • лоялност - "Българско юначе" ЕООД високо цени лоялността в отношенията.