Изберете страница
Разпродажба!

Сортировач – дървена кола Kruzzel 22652

45,67 лв.

Описание

Сортировачът Kruzzel 22652 е иновативна образователна играчка, предназначена да развива уменията на децата в предучилищна възраст чрез забавление и игра. Тази дървена кола съчетава красив дизайн с функционалност, предоставяйки множество образователни възможности.

Играчката е проектирана във формата на весела и цветна дървена кола, която привлича вниманието на децата и стимулира тяхната фантазия. Съчетанието от живописни цветове и занимателен дизайн прави Kruzzel 22652 не само образователен инструмент, но и забавна играчка.

Основната цел на играта е да насърчи развитието на моториката и когнитивните умения чрез различни дейности. Колата има специално проектирани отвори, в които децата могат да подреждат формите и цветовете, които идват с играчката. Това насърчава сортирането и съчетаването, като едновременно с това улеснява усвояването на базови понятия като цветове и форми.

Сортировачът Kruzzel 22652 съчетава образователни цели със забавление, като предоставя интерактивен начин за учене. Децата могат да използват своите креативни способности, за да комбинират и подреждат различните елементи на колата. Този процес на експериментиране и игра помага за развиването на техните логически и пространствени умения.

Материалите, използвани за изработката на Kruzzel 22652, са висококачествени и безопасни за децата. Дървото е природен и екологичен материал, който не съдържа вредни вещества. Играчката е здрава и устойчива на удари, осигурявайки дълготрайно удоволствие и забавление.

Сортировачът Kruzzel 22652 е не само инструмент за обучение, но и източник на радост и смех за децата. Той предоставя възможност за учене чрез игра и създава положителни асоциации с образователния процес. Тази дървена кола е идеална за подготовка на децата за училище, като им предоставя забавление и същевременно развива важни умения

СПЕЦИФИКАЦИЯ

  • материал: дърво, метал
  • размери: 34 х 16 х 14,5 см
  • тегло: 1,160 кг
  • тегло на опаковката: 1.510 кг

ВКЛЮЧЕНО

  • кола
  • 3 x пъзели
  • 5 х сортировъчни коли

Допълнителна информация

Тегло 1,5 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Сортировач – дървена кола Kruzzel 22652”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *