Изберете страница
Разпродажба!

Маркери за рисуване върху вода – 12 бр. Maaleo 22504

19,43 лв.

Описание

Маркерите за рисуване върху вода от Maaleo 22504 са иновативен и забавен начин за творчество и забавление за всички възрасти. Тези маркери са проектирани специално да рисуват върху вода, създавайки ярки и живописни изображения, които временно се появяват върху специално обработена повърхност. Съставени са от безопасни и нетоксични материали, което ги прави подходящи за деца и възрастни.

Всеки комплект включва 12 маркера в различни цветове, което предоставя широка гама от възможности за изразяване на креативността. Те имат удобна и лека конструкция, която прави рисуването с тях лесно и удобно дори за по-малките деца.

Рисунките, създадени с тези маркери, могат да бъдат временно запазени и да изчезнат, като вода изпарява или се изтриват с кърпа, което позволява на художниците да създават и променят своите творби многократно. Това прави Maaleo 22504 идеален инструмент за игра и експериментиране с различни дизайни и идеи.

Тези маркери са подходящи както за употреба в домашни условия, така и за образователни цели в училище или детски градини. Те насърчават развитието на фината моторика и въображението, като същевременно предлагат забавление и радост от творчеството.

С Maaleo 22504 маркерите за рисуване върху вода, всяко творческо начинание става интересно и вълнуващо преживяване, което създава красиви и временни произведения на изкуството.

СПЕЦИФИКАЦИЯ

  • комплект в куфар: да
  • брой маркери: 12 бр
  • включена лъжица: да
  • размери: 31 х 20 х 3,5 см
  • тегло: 310 гр
  • тегло в опаковка: 382 гр

Допълнителна информация

Тегло 1 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Маркери за рисуване върху вода – 12 бр. Maaleo 22504”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *