Изберете страница
Разпродажба!

Дървенa количка за бутане Kruzzel – Образователен куб

130,76 лв.

Описание

Дървената количка за бутане Kruzzel – Образователен куб е иновативна играчка, предназначена да развива моториката и интелектуалните умения на малките деца. Съчетавайки забавление и образование, тази уникална играчка предоставя множество възможности за учене и развитие.

Количката е изработена от висококачествено дърво, което не само я прави издръжлива и безопасна, но и придава естетичен вид на целия продукт. Дизайнът на Kruzzel – Образователен куб е ярък и привлекателен за децата, съчетавайки различни цветове и форми. Тази играчка не само забавлява децата, но и им предоставя възможност да учат чрез игра.

Основната част на играчката е дървеният куб, който е разделен на различни страни с разнообразни образователни елементи. Всяка страна представлява различна тема или умение, което децата могат да изучават. Например, едната страна може да има числа и цифри, докато другата има букви и думи. Този подход помага на децата да развиват своите математически и езикови умения, докато се забавляват.

Количката е оборудвана с удобна дръжка, която е подходяща за малки детски ръце. Това ги подпомага в усвояването на уменията за бутане и теглене, като едновременно с това стимулира координацията и баланса им. Играта с Kruzzel – Образователен куб не само подпомага развитието на физическите умения, но и на социалните, тъй като децата могат да се забавляват заедно и да учат едно от друго.

Тази образователна количка е идеален подарък за малки деца, предоставяйки им възможност да се забавляват, докато развиват важни умения. Kruzzel – Образователен куб представлява съчетание от креативност, образование и забавление, което го прави неотразим избор за родители и деца, търсещи иновативни и образователни играчки.

СПЕЦИФИКАЦИЯ

  • възраст: 12 месеца+
  • материал: дърво / метал
  • размери: 33 х 34 х 45,5-48 см
  • тегло: 4.397 кг
  • тегло с опаковката: 5.267 кг

Допълнителна информация

Тегло 5 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Дървенa количка за бутане Kruzzel – Образователен куб”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *