Изберете страница
Разпродажба!

Дървен рафт за коли KRUZZEL 21997

126,78 лв.

Описание

Дървен рафт за коли с 90 отделения е иновативно решение, което променя начина, по който превозваме и съхраняваме предмети в автомобила. Този продукт е разработен със съображение за практичност, удобство и сигурност, като предлага широка функционалност за организиране на багажа.

Рафтът е изработен от висококачествена дървесина, която осигурява здравина и дълготрайност на продукта. С 90 отделения, той предоставя обширен капацитет за съхранение на различни предмети, включително инструменти, спасителни принадлежности, бутилки с вода, храни и други необходими неща за пътуване.

Дизайнът на рафта е изключително функционален, като включва разнообразни отделения с различни размери и форми, които могат да поберат различни типове предмети. Това прави организацията на багажа лесна и ефективна, като същевременно осигурява удобен достъп до всеки отделен елемент.

Една от ключовите характеристики на този дървен рафт е неговата лесна инсталация и монтаж във всяко кола. Специално проектираният монтажен механизъм позволява бързо и безпроблемно закрепване към седалките или подовата повърхност на автомобила, без да се налага използването на специални инструменти или технически умения.

Също така, този рафт е създаден с мисъл за безопасността на пътниците и водачите. Всички материали, използвани за неговото производство, са висококачествени и съответстват на всички стандарти за безопасност. Освен това, рафтът е проектиран да не влияе негативно на стабилността на автомобила и да осигури сигурно съхранение на товара, без да се премества по време на движение.

Общо казано, дървеният рафт за коли с 90 отделения е практично и функционално решение за организиране на багажа и предметите по време на пътуване. Съчетавайки удобство, сигурност и естетика, този продукт предлага уникално преживяване на пътуване и удовлетворение от неговата употреба.

СПЕЦИФИКАЦИЯ

  • цвят: бор
  • материал: дървен шперплат
  • брой отделения: 90
  • размер на отделението: 4 х 9,3 х 4 см
  • размери: 78,5 х 50 х 4,5 см
  • тегло: 2,75 кг
  • тегло в опаковка: 3,2 кг

ВКЛЮЧЕНО

  • рафт
  • монтажен комплект

Допълнителна информация

Тегло 1 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Дървен рафт за коли KRUZZEL 21997”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *