Изберете страница
Разпродажба!

Дървен комплект Kruzzel – Камъчета за баланс

24,64 лв.

Описание

Камъните и дървените блокчета са образователен и забавен комплект, предназначен за стимулиране фантазията и развиването на различни умения при децата. Съчетавайки естетика, безопасност и образователни аспекти, този комплект от 16 броя блокчета (като например продукт с идентификационен номер 22475) предлага неизмерима стойност в ранната стадия на учене и развитие.

Всеки от блокчетата е изработен от висококачествени дървени или каменни материали, които не само придават естествен вид на продукта, но и го правят изключително устойчив и дълготраен. При наблюдение на блокчетата, децата ще открият разнообразие от форми, цветове и текстури, което не само е забавление, но и спомага за развитие на тяхната сензорика и визуални умения.

Включителността на дървени блокчета допринася за екологичния характер на комплекта. Дървото, използвано за изработката на блокчетата, е отгледано и обработено със специално внимание към опазването на околната среда, като същевременно осигурява безопасност при докосване и игра за най-малките.

Разнообразието от форми включва кръгове, квадрати, триъгълници и други геометрични фигури. Тези форми не само подпомагат развитието на познавателните умения, но и осигуряват възможност за творческо изразяване и строене. Децата могат да създават различни структури, като същевременно учат за свойствата на формите и техните взаимодействия.

Индивидуалните блокчета могат да бъдат използвани за различни образователни игри, включително сортиране по цветове, форми или размери. Този аспект на играта допринася за развитието на логическото мислене и способностите за сравнение и анализ, като същевременно подготвя децата за учене в бъдеще.

Комплектът с 16 блока може да бъде включен в различни образователни сценарии в дома или в училище. Блокчетата могат да бъдат използвани както за индивидуална, така и за групова игра, което стимулира социалните умения на децата.

Важен елемент на този комплект е и удобството за съхранение. Комплектът включва чанта или кутия, която не само предоставя удобен начин за съхранение на блокчетата, но и прави преноса им лесен, осигурявайки играта по всяко време и навсякъде.

Дървените и каменни блокчета съчетават едновременно забавление и образование, предоставяйки на децата възможност да се забавляват, докато развиват важни умения и познания. Този комплект е отличен начин за стимулиране на ранното учене и творческото израстване на децата.

СПЕЦИФИКАЦИЯ:

  • материал: дърво
  • цвят: многоцветен
  • размери на най-голямото блокче: 4 х 4 х 5 см
  • размери на кутията: 17,5 х 11 х 5 см
  • тегло на блоковете: 0,336 кг
  • тегло в опаковка: 0,371 кг

ВКЛЮЧЕНО:

  • 16 блока

Допълнителна информация

Тегло 1 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Дървен комплект Kruzzel – Камъчета за баланс”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *