Изберете страница
Разпродажба!

Дървено логическо кубче с различни формички за пъхане

32,22 лв.

Описание

Дървеното логическо кубче с различни формички за пъхане е образователна играчка, предназначена за деца, която насърчава развитието на техните когнитивни умения, моторика и логическо мислене. Това уникално кубче обикновено се състои от дървена основа с отвори в различни форми – кръгове, триъгълници, квадрати и други, и дървени блокчета със съответните форми, които трябва да бъдат пъхнати в съответните отвори.

Играта е предназначена за деца на ранна възраст, често започващи да развиват своите моторни умения и да разпознават формите и цветовете. Чрез тази играчка те учат да разпознават форми, да развиват координацията на ръцете и очите си и да развиват своите умения за решаване на проблеми. Като добавена стойност, някои кубчета могат да бъдат обозначени с букви или числа, което помага за ученето на децата на буквите, цифрите и дори думи.

В допълнение към образователната стойност, дървеното логическо кубче предлага и забавление. Децата могат да използват въображението си, за да създадат различни комбинации от форми и да създадат свои собствени игри. Това съчетание от образователни и забавни елементи прави тази играчка изключително полезна както за домашна среда, така и за образователни институции като детски градини и училища.

Независимо дали детето се забавлява самостоятелно или в група, дървеното логическо кубче с различни формички за пъхане е инструмент, който не само забавлява, но и насърчава непрекъснатото учене и развитие през целия период на детството.

СПЕЦИФИКАЦИЯ

  • възраст: 2+
  • материал: дърво
  • размери (дължина/широчина/височина): 14/14/12см
  • тегло на комплекта: 0,5 кг

ВКЛЮЧЕНО

  • сортировач
  • 13 тухли

Допълнителна информация

Тегло 1 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Дървено логическо кубче с различни формички за пъхане”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *