Изберете страница
Разпродажба!

ДЪРВЕНА ПЪРЗАЛКА – ПИСТА ЗА АВТОМОБИЛИ

29,78 лв.

Код: 5900779945968 Категория: Етикети: , ,

Описание

Детската дървена пързалка – писта за автомобили представлява иновативно и забавно развлечение, което не само заема децата, но и развива техните умения и въображение. Тази креативна играчка съчетава класическата забава на пързаляне със света на автомобилите, предлагайки безкрайни часове на забавление за децата от различни възрасти.

Създадена от висококачествено дърво, детската дървена пързалка – писта за автомобили е изключително здрава и издръжлива, гарантирайки дълготрайна употреба. Същевременно, тя е безопасна за игра и екологично чиста, което я прави предпочитан избор сред родителите, които се грижат за здравето и безопасността на своите деца.

Играчката се състои от различни елементи – отвори, тунели, спираловидни пътища и мостове, които предизвикват децата да използват своето въображение и креативност за създаване на различни маршрути и сценарии. Те могат да изграждат свои собствени пътеки, да поставят автомобилите по тях и да ги пускат по скоростния път, като същевременно развиват координацията, моториката и пространствената представа.

Тази играчка не само стимулира физическото развитие на детето, но и насърчава социалните умения. Децата могат да се забавляват с приятели или с родителите си, да споделят идеи и стратегии, да се състезават или да работят заедно в екип, което допринася за тяхното социално и емоционално развитие.

Детската дървена пързалка – писта за автомобили е не само играчка, но и образователен инструмент. Тя помага на децата да научат за причинно-следствените връзки, за физическите закони като инерция и гравитация, както и за основните понятия от областта на инженерството и архитектурата.

В заключение, детската дървена пързалка – писта за автомобили е прекрасно средство за развлечение и учене за всяко дете. Тя предоставя вълнуващи възможности за игра, творчество и обучение, като по този начин подпомага цялостния развитие на децата и ги подготвя за бъдещите им предизвикателства.

СПЕЦИФИКАЦИЯ

  • материал: дърво
  • размери на слайда: 24,5 x 10 x 28 см
  • Тегло на комплекта: 630гр
  • тегло с опаковката: 790гр

ВКЛЮЧЕНО

  • пързалка
  • 4 коли

Допълнителна информация

Тегло 1 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ДЪРВЕНА ПЪРЗАЛКА – ПИСТА ЗА АВТОМОБИЛИ”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *