Изберете страница
Разпродажба!

Дървена образователна играчка зъбни колела InnovaGoods Engenius

29,14 лв.

Описание

Дървените играчки са винаги били в основата на развитието на децата, предоставяйки им възможност да изследват, учат и се забавляват. InnovaGoods предлага разнообразие от образователни играчки. Включително и иновативният набор „Зъбни колела“. Тази играчка е дизайнирана, за да възбуди въображението и интелектуалния растеж на децата. Като им предостави забавен начин да се запознаят със зъбните механизми и техните принципи.

Зъбни колела InnovaGoods“ е съставена от висококачествени дървени части, които са здрави, безопасни и устойчиви на употреба. Всеки елемент е внимателно изработен, за да осигури безпроблемно сглобяване и разглобяване. Тази играчка предлага не само забавление, но и възможност за развитие на моториката и координацията на децата, като ги предизвиква да сглобят и разглобят механизмите отново и отново.

С „Зъбни колела InnovaGoods“ децата могат да създават различни конфигурации на зъбните механизми. Което им позволява да изследват различни движения и взаимодействия. Това развива тяхната креативност и въображение. Като ги насърчава да изобретяват нови начини за игра и учене. Освен това, играта със зъбните колела насърчава децата да развиват логическо мислене, като ги предизвиква да предвиждат и анализират резултатите от техните действия.

Тази образователна играчка не само е забавна, но и функционална. С помощта на „Зъбни колела InnovaGoods“ децата могат да усвоят основни концепции от областта на инженерството и технологиите, като се запознаят с механичния принцип на зъбните колела и тяхното приложение в различни механизми.

Независимо дали се играе самостоятелно или с приятели и семейство, „Зъбни колела InnovaGoods“ предлага много часове на забавление и обучение за децата. Тя е перфектният подарък за всеки млад учен. Който обича да изследва и да се забавлява, докато учи. Всеки момент, прекаран с тази играчка, е възможност за растеж и развитие на децата. Като им предоставя непрекъснат поток от учене и забавление.

  • Препоръчителна възраст: 3+ години
  • Прибл. Размери: 30 x 30 x 2,5 cm
  • Опаковка и ръководство на 24 езика (английски, френски, испански, немски, италиански, португалски, холандски, полски, унгарски, румънски, датски, шведски, финландски, литовски, норвежки, словенски, гръцки, чешки, български, хърватски, словашки, естонски, руски, латвийски)

Допълнителна информация

Тегло 1 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Дървена образователна играчка зъбни колела InnovaGoods Engenius”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *