Изберете страница
Разпродажба!

Дървена игра Kruzzel – Магнитен риболов

30,49 лв.

Описание

Дървената игра KruzzelМагнитен риболов представлява иновативна и забавна активност, която съчетава в себе си забавлението на играта с развитието на детската фантазия и координация. Тази уникална игра е проектирана да предостави на децата интересен начин за учене и развитие, като същевременно им осигурява вълнуващи моменти на забавление.

Създадена от висококачествени дървени материали, Kruzzel – Магнитен риболов впечатлява със своята здравина и естетика. Дъската за игра е красиво оформена с живописни илюстрации на различни морски обитатели, които привличат вниманието на малките играчи. Ръчно изработените дървени елементи са гладки на допир, безопасни за децата и придават приятен естетически вид на цялата игра.

Играта включва магнитна пръчка и разноцветни рибки с метални елементи. Задачата на децата е да използват магнитната пръчка, за да „уловят“ рибките от дъската. Това упражнение не само подобрява техните моторни умения и координация, но и развива техните познания за различните видове риби.

Кромвазителен елемент на играта е възможността за игра на ролеви сценарии. Децата могат да представят себе си като морски капитани, които изследват океана и ловят риби. Този аспект на играта стимулира творческото мислене и въображението на децата, като им предоставя свобода да създават свои истории и приключения.

Крузел – Магнитен риболов не само забавлява децата, но и им предоставя възможност за усвояване на ценни умения. Тази дървена игра е идеална за домашно забавление, игра с приятели или дори за обогатяване на образователни програми в детските градини и училища. Съчетавайки забавление и обучение, Kruzzel – Магнитен риболов е перфектният начин за децата да прекарат качествено време и да развият различни аспекти от своето развитие.

  • СПЕЦИФИКАЦИЯ
  • материал: дърво
  • размери: 13,5 х 14,5 х 4 см
  • тегло: 0,382 кг
  • тегло в опаковка: 0,489 кг

ВКЛЮЧЕНО

  • дървена дъска за коте
  • 10 рибки с магнит
  • 2 въдици

Допълнителна информация

Тегло 1 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Дървена игра Kruzzel – Магнитен риболов”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *