Изберете страница
Разпродажба!

Дървена игра за сортиране Iso Trade – Влакче

13,99 лв.

Описание

Дървеното влакче на Iso Trade“ е красива и забавна игра, която предлага на децата вълнуващо пътешествие към различни форми и цветове, като развива техните умения за сортиране и координация. Тази игра не само забавлява, но и развива визуалното възприятие и фината моторика на децата.

Състояща се от дървени блокчета, които са изключително приятни на допир и зрително привлекателни, „Влакчето“ предоставя на малките играчи множество възможности за игра и учене. Всяко блокче е внимателно изработено от висококачествено дърво и боядисано със сигурни, нетоксични бои, което прави играта безопасна и надеждна за употреба.

Основната цел на играта е да помогне на децата да научат да сортират и класифицират блокчетата според техните форми и цветове. Всяко блокче е уникално и различно, като предлага на децата вълнуваща визуална стимулация и възможност за развитие на техните умения за разпознаване на форми и цветове.

Дизайнът на играта е интуитивен и лесен за разбиране дори за най-малките деца. Влакчето може да се разглоби на отделни вагончета, което позволява на децата да създават различни комбинации и модели, като същевременно учат и се забавляват. Това създава безброй възможности за креативно изразяване и игра.

Със своята уникална комбинация от образователни и забавни елементи, „Iso Trade – Влакче“ е идеалната игра за развитие на детските умения и въображение. Тя не само подпомага когнитивното развитие на децата, но и им дава възможност да се забавляват и създават в света на формите и цветовете.

Изберете „Iso Trade – Влакчето“ за вашето дете и му осигурете увлекателно и образователно пътешествие, което ще го забавлява и развива в равна степен.

Допълнителна информация

Тегло 1 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Дървена игра за сортиране Iso Trade – Влакче”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *