Изберете страница
Разпродажба!

Дървена играчка часовник

16,08 лв.

Описание

Дървените играчки са неизменна част от детската игра и обучение в продължение на векове. Докато технологията продължава да напредва, тези класически играчки все още остават популярни заради своята устойчивост, естетика и образователна стойност. В този контекст, дървените образователни часовници се явяват като чудесен начин да се научи времето, броенето и основните понятия на календара.

Дървена играчка часовник-образователен часовник е не само забавна играчка, но и мощен образователен инструмент, който подпомага развитието на детския ум. Той предлага вълнуващ начин за децата да научат да разпознават часовете, минутите, секундите, както и дни от седмицата и месеците на годината.

С изработването му от висококачествено дърво, тази играчка е не само устойчива и дълготрайна, но и екологично устойчива. Естествените текстури и топлите цветове на дървото придават на часовника приятен външен вид, който привлича вниманието на децата и ги вдъхновява да се играят с него.

Часовникът е оборудван със сменяеми стрелки и циферблати, които позволяват на децата да създадат различни комбинации и да упражняват своите умения в различни аспекти на времето и календара. Тази гъвкавост прави дървения часовник идеален за деца от различни възрасти и нива на развитие.

В допълнение към обучението на времето, този образователен часовник може да бъде използван и за развитие на фините моторни умения, като децата манипулират стрелките и поставят различните части на часовника. Това съчетание от образование и развлечение го прави идеален подарък за млади ученици и техните родители.

Когато децата се забавляват с дървената играчка часовник, те не само учат, но и развиват въображението си, творческите им умения и способностите им за проблемно мислене. Този образователен инструмент им дава възможност да се научат наистина важни умения, които ще им бъдат полезни през целия им живот.

СПЕЦИФИКАЦИЯ

  • възраст: 3+
  • сертификати: CE, EN 71
  • материал: дърво
  • размери (дължина / ширина / височина): 16,5 / 16,5 / 1,5 см
  • тегло на комплекта: 120гр

ВКЛЮЧЕНО

  • база
  • 12 тухли
  • връв с конец

Допълнителна информация

Тегло 1 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Дървена играчка часовник”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *