Изберете страница
Разпродажба!

Дървена играчка за нанизване Kruzzel – Калинка

22,19 лв.

Описание

Дървената играчка за нанизване „Kruzzel – Калинка“ представлява уникален и забавен начин за развитие на моториката и творческото мислене на вашето дете. Тази чудесна играчка е създадена с грижа за най-малките и е обогатена с иновативен дизайн, който подпомага ученето през игра.

Играчката се състои от няколко дървени елемента с различни форми и цветове, които допринасят за визуалната стимулация на детето. „Kruzzel – Калинка“ е специално проектирана да насърчава ръчната координация и сензорното възприятие. Всеки дървен елемент е лек и удобен за захващане, което прави играчката подходяща за малки детски ръце.

За да играе, детето трябва да нанизва дървените елементи на въженце, създавайки уникални комбинации. Това развива творческото мислене и въображението на детето, като му предоставя възможността да експериментира с различни цветове и форми. В същото време, процесът на нанизване улеснява развитието на моториката и прецизността на движенията на малките пръчки.

„Kruzzel – Калинка“ не само забавлява, но и учи принципи на сортиране и наредба. Дървените елементи могат да бъдат подреждани по различни начини, което предоставя възможност за обучение на основни математически и логически понятия.

Освен това, дървената играчка е напълно безопасна за вашето дете, тъй като е изработена от екологично чисти материали и е боядисана с нетоксични бои. Това предоставя на родителите увереност, че техните деца се забавляват и учат в безопасна среда.

„Kruzzel – Калинка“ е идеален подарък за деца, които обичат игрите, стимулиращи творческото развитие. С тази дървена играчка за нанизване вашето дете ще открие радостта от ученето и ще развие важни умения, които ще му послужат през целия живот.

СПЕЦИФИКАЦИЯ

  • възраст: 1+
  • сертификати: CE, EN 71
  • материал: дърво
  • размери (дължина / ширина / височина): 18 / 15,7 / 11,5 см
  • тегло: 470гр
  • тегло с опаковка: 580гр

ВКЛЮЧЕНО

  • Калинка
  • 16 тухли

Допълнителна информация

Тегло 1 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Дървена играчка за нанизване Kruzzel – Калинка”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *