Изберете страница
Разпродажба!

ВОДНА ПОСТЕЛКА 100X80

62,65 лв.

Описание

Подложката за водни маркери е перфектният инструмент за творческо изразяване и обучение на писане. Тя предоставя вълнуващо преживяване на рисуване, като същевременно осигурява изключителна удобност и лесно почистване. Използвайки водни маркери и четки, просто напълнете ги с вода и се наслаждавайте на безграничните възможности за творчество.

Под натиска на маркера, повърхността на постелката се овлажнява, позволявайки на красивите цветове да избледнеят върху нея. Това създава живописни дизайни и уникални композиции, които веднага привличат вниманието. Изработена от висококачествени материали, постелката е издръжлива и лесна за почистване, гарантирайки дълготрайна употреба и удовлетворителни резултати.

Матираната повърхност на постелката осигурява идеални условия за развитие на артистични умения. Тя предпазва повърхността на масата от петна и драскотини, като същевременно дава на творците свобода за изразяване на техния талант. Специално проектирана за работа с маркери на водна основа, постелката улеснява процеса на създаване на красиви произведения на изкуството, като предоставя стабилна и подходяща подложка за всяко творчество.

✅ Материал: пластмаса

✅ Комплект голям печат и шаблон

✅ Маркери и четки на водна основа

✅ Цвят на рисунката: цветни ивици в хоризонталната мат

✅ Устойчив на замърсяване

✅ Голяма повърхност за рисуване

КОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА:

☑️ Нова фабрично водна постелка

☑️ Творчески комплект

☑️ Оригинална опаковка

Допълнителна информация

Тегло 1 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ВОДНА ПОСТЕЛКА 100X80”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *