Аксесоари и обзавеждане

Така както в човешкия свят, аксесоарите са също така и неизбежна част от света на куклите.Опознавайки аксесоарите на куклите, детето индиректно опознава света на възрастните. Различните тоалети и принадлежности правят всяка игра по-вълшебна. Знаете ли, че като деца много от модните дизайнери всъщност са шиели дрехи на любимите си кукли.Помагайки на детето да опознае различните аксесоари към една кукла, ние стимулираме неговото въображение и спомагаме за развитието на креативността му.Изумително е, че по този начин може да откриете някой от скритите таланти на вашето дете, които в последствие да се окажат негова професия.

Обзавеждането при възрастните прави дома по-красив и уютен. Същата е тяхната роля и в света на куклите. Детето ще се чувства по-щастливо, когато неговата кукла има своето собствено легло, вана, стол за хранене и много други. Така то всъщност се е погрижило за своя най-добър приятел. Освен това обзавеждането за кукли създава повече условия за игра с тях, като доближава света на куклите до реалния. Това стимулира развитието на детското въображение.

Ние от „Българско юначе“ ЕООД ви представяме нашия асортимент от аксесоари и обзавеждане за кукли, който ще донесе на  вълшебни мигове на вашето дете.

марки
Подреди по