Дартс

  • Кат. номер: 1319IJ
20,10 лв.
Базова цена: 20,10 лв.
Моля, изберете:
Начин на плащане
Условия на доставка
Условия за използване на отстъпка
Начин на плащане

Плащане при доставка, познат още като "Наложен платеж с пощенски паричен превод". Стойността на поръчката и таксите за доставка се заплащат, когато пратката се достави от куриера.

Условия на доставка

След като направите поръчка, избраните от вас продукти са запазени в системата и изпратени за проверка в нашия склад. Ще ви уведомим по имейл, веднага щом обработим поръчката, която сте направили, като променим състоянието й в клиентската сметка - във вашия профил.

 

Фактът, че продуктите са запазени от системата, не е гаранция, че ще ви бъдат доставени. Означава само, че са с приоритет и влизат в контролния ни списък за изпълнение на следващия ден. Като процедура, всички поръчки, извършени в ден X, се дават за проверка и изпълнение на следващия ден. Потвърждението им може да дойде в същия ден или до 4 работни дни в зависимост от броя на поръчките, промоциите и други обстоятелства.

 

Доставката на продукти от „Българско юначе“ ЕООД основно се осъществява, чрез куриерски компании „Еконт Експрес“ ООД и „СПИДИ"АД.

 

След като поръчката е готова, тя ще бъде взета от куриера и ще последва пътя към вас. Куриерът ще Ви уведоми за деня на доставката. Така винаги можете да се доуточните с него за подробности около времето на доставяне, за промени в адреса на доставката и други.

 

Обикновено доставката се извършва на втория ден от приемането на поръчката, но една доставка може да се забави по различни причини.

 

Куриерът ще донесе поръчките ви на посочения от вас адрес за доставка. Моля, очаквайте го в уговорения час или прехвърлете тази задача, към оторизирано от вас лице, което да приеме и плати поръчката.

 

При получаване на поръчката от куриер е необходимо да проверите външността на опаковката, важно е и не трябва да има видими повреди, щети и наранявания по нея.

 

Ако обаче забележите, че опаковката е сериозно повредена и подозирате, че продуктът може да бъде засегнат от това, може да откажете да приемете пратката и да ни информирате за случилото се. Ако опаковката не показва никакви видими повреди, вземете пакета и подпишете потвърждението за получаването му, предоставено ви от куриера. Куриерът има задължението да предаде всяка поръчка лично и когато е необходимо да се върне за доставката й.

 

По правило, ако куриерът не ви намери на посочения от Вас адрес, той ще се обади на посочения от Вас телефонен номер и ще обсъди с Вас нов краен срок и час за доставка.

 

Ако и тогава не ви намери на адреса, поръчката ви ще бъде върната обратно на адреса, от който е изпратена. При връщането й, ще се свържем с вас, за да установим причината за отменената доставка и ще създадем нова пратка, ако това събитие е куриерска грешка.

 

Условия за използване на отстъпка

Скъпи клиенти,

Имаме удоволствието да Ви предоставим отстъпка в рамките на 10% при първа покупка от нашия електронен магазин www.detski-igrachki.bg.Отстъпката е валидна до 30 ноември 2020 година.

За да се възползвате от нея е необходимо да харесате и споделите нашата facebook страница или да получите талон за отстъпка на място в нашия физически магазин в град Плевен.

Благодарим Ви за доверието!

С уважение, Екипът на Българско юначе

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!